Ander thema

VR Gun Controller

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik ontwikkel een VR Gun Controller voor VR-hallen die de game Cops VS Robbers aanbieden. Deze controller biedt een meeslepende ervaring door de realistische terugslag en een authentiek trigger-systeem, waardoor het aanvoelt alsof je met een echt wapen schiet. Mijn doel is om spelers een diepere onderdompeling in het spel te geven en de virtuele ervaring zo realistisch mogelijk te maken, waardoor de spanning en het plezier van het spel worden versterkt.

Artist statement

Mijn werk is gericht op het ontwikkelen van innovatieve gameplay-mechanieken en het leveren van boeiende interactieve ervaringen die verder gaan dan het traditionele spelontwerp.

Ambities

Over vijf jaar wil ik mijn passie en expertise in gameplay programming verder hebben ontwikkeld door te werken aan baanbrekende projecten bij een bekende game studio of een interactief museum. Mijn doel is om betrokken te zijn geweest bij de creatie van een unieke interactieve installatie of een onderscheidende entertainment- of serious game die zowel technisch innovatief als meeslepend is.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik waardevolle lessen geleerd die mijn visie en vaardigheden als gameplay programmeur hebben gevormd. Een van de belangrijkste inzichten was het belang van samenwerking. Het werken met game artists, interaction designers en game designers heeft me geleerd hoe cruciaal interdisciplinair teamwork is om een project tot leven te brengen. Deze samenwerking heeft me geholpen om een breder perspectief te ontwikkelen en te begrijpen hoe verschillende elementen samenkomen om een meeslepende spelervaring te creëren.

Daarnaast heb ik mezelf continu uitgedaagd en ben ik buiten mijn comfortzone gegaan door aan diverse projecten te werken. Dit heeft niet alleen mijn technische vaardigheden verbeterd, maar ook mijn vermogen om creatieve oplossingen te vinden voor complexe problemen. Een van de meest opwindende ontdekkingen tijdens mijn studie was de wereld van hybride games, waarbij fysieke elementen worden geïntegreerd in de digitale ervaring. Dit opent een hele nieuwe dimensie van interactie en mogelijkheden, en ik ben vastbesloten om deze kennis te gebruiken om unieke en innovatieve spelervaringen te creëren.

Door deze ervaringen ben ik ervan overtuigd dat de toekomst van games ligt in de synergie tussen verschillende disciplines en de combinatie van fysieke en digitale werelden. Ik kijk ernaar uit om deze kennis en vaardigheden in mijn toekomstige projecten toe te passen en verder te ontwikkelen.