Zorg en welzijn

Voor jou tien anderen

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Voor jou tien anderen is de overkoepelende titel van mijn onderzoek naar het versterken van de positie van freelancers in de culturele en creatieve sector. Uit dit onderzoek is een quiz ontworpen waarmee freelancers in de culturele en creatieve sector de sterkte van hun huidige positie in de arbeidsmarkt kunnen meten. Door verschillende vragen te beantwoorden krijgt de deelnemer een score en op basis van de score een indicatie van hoe sterk de huidige positie is. Na afloop krijgt de

Artist statement

Ik heb mij verdiept in de werkomstandigheden van het werkveld waar ik straks in terecht kom, namelijk de culturele en creatieve sector. Als freelancer heb ik hier ervaring mee, maar door de verschillende casussen met grensoverschrijdend gedrag en de negatieve associatie met productiewerk in de media, vond ik het belangrijk om onderzoek te doen naar het versterken van deze positie.

Ambities

Na mijn studie Kunst en Economie ga ik als freelance producer aan de slag in de media. Ik heb kleine lijntjes bij commerciële productiebedrijven, maar ik zou graag maatschappelijker werk maken. Zo lijkt het me te gek om documentaires te produceren en een verhaal over te brengen aan de kijker.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb tijdens mijn studie Kunst en Economie aan de HKU geleerd dat ik meer in huis heb dan ik soms denk. Ik heb mezelf bij diverse vakken gek gemaakt en gedacht dat ik het niet kon. Door elke keer weer mijn schouders eronder te zetten heb ik mijn grenzen verlegd.