Ander thema
Zorg en welzijn

Void

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
work in progress
Concept art

Artist statement

Tijdens mijn studie aan de HKU heb ik mijzelf zowel als 2D, als 3D artist ontwikkeld, en streef ik ernaar om deze vaardigheden te combineren in mijn animaties. In mijn illustraties en schilderijen, vind ik het belangrijk om door middel van visuele aspecten, emotie en sfeer op te roepen, om vervolgens deze cinematografische concept-art te vertalen naar bewegende beelden.

Ambities

Ik zou graag aan diverse projecten willen werken bij een studio, als art-director, illustrator, designer, en animator. Daarnaast zou ik als freelancer projecten willen aannemen en mijn portfolio willen uitbreiden met werk waar ik trots op kan zijn. Bovenal hoop ik mezelf door te blijven ontwikkelen en vooral zo divers mogelijk werk te kunnen maken. Het liefste zou ik een tijd in het buitenland willen werken en wonen.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb geleerd om niet alleen mijn intuïtie te gebruiken in het maakproces, maar deze intuïtie en emotie te combineren met theoretische en technische vaardigheden die ik heb opgedaan tijdens mijn tijd aan de academie. De samenwerking met medestudenten is ook iets waar ik enorm veel van heb geleerd. Met name het samenwerken aan een animatiefilm op afstand in de pandemie bleek een uitdaging, maar enorm leerzaam. Het was tijdens dit project dat iedereen hun individuele specialisaties, voorkeuren en sterke punten leerden ontdekken. In dit proces moedigden en vulden wij elkaar aan waar nodig was. Bovenal heb ik geleerd om achter mijn werk te staan en heb ik me gepositioneerd en onderscheiden als maker.