The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Met mijn project creëer ik een fictieve, generatieve video AI. Het project omvat een expositie waarin deze baanbrekende AI wordt gepresenteerd alsof het een bestaand product is. De bedoeling is om de illusie te wekken dat deze AI zo realistisch en efficiënt is dat menselijke tussenkomst overbodig lijkt. Mijn project is een visie op de toekomst: ik wil mensen laten nadenken over de kant die de samenleving mogelijk opgaat in een wereld waarin AI steeds prominenter wordt.

Artist statement

Ik ben Marijn van Bruggen, een videograaf die zich onderscheidt met voortdurende groei en experimentatie binnen de mediabranche. Mijn passie ligt in het creëren van dynamische visuele ervaringen door middel van videografie en (geanimeerde) grafische elementen.

Mijn makerschap is een constante ontdekkingstocht, waarbij ik elke kans aangrijp om mijn vaardigheden te verbeteren en mijn artistieke visie te verscherpen. Met elk project streef ik ernaar grenzen te verleggen.

Ambities

Mijn ambities zijn om over 5 jaar mijn eigen creatieve videoproductie bedrijf te hebben.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik vooral geleerd om in een project niet vanuit het eindresultaat te denken. Met een eindresultaat in je hoofd bouw je eigenlijk kaders in voor jezelf. Laat de ideeën maar komen en bouwt daarmee stapje voor stapje je project verder uit.