The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In ‘Versluierd’ neemt Luna je mee in het verhaal achter de drugsverslaving die haar leven op zijn kop heeft gezet. Door middel van projectie en geluid beleef je hoe zij versluierd raakte door haar eigen gedachten. Je volgt de verschillende fases van haar verslaving en hoe zij hier na veel tegenslagen uit het donker is gekomen. Met mijn werk wil ik het verhaal van Luna en vele anderen in een ander daglicht zetten. Ik hoop door deze ervaring mensen bewust te laten worden van wat drugs met je lichaam en geest kan doen.

Artist statement

Als maker combineer ik verschillende disciplines zoals fotografie, videografie, vormgeving en creatief vakmanschap. Wanneer er een nieuwe skill op mijn pad komt, maak ik hier graag gebruik van. Één ding doen is niets voor mij, ik hou van afwisseling! Het liefst start ik met een idee of beeld in mijn hoofd en terwijl ik bezig ben, vormt zich dat tot een eindresultaat. Mijn inspiratie haal ik uit mijn omgeving en uit gebeurtenissen om mij heen.Ambities

Een van mijn doelen is om een eigen bedrijfje te starten. Hier wil ik met mijn werk anderen blij maken en zelf kunnen blijven doen wat ik graag doe.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn vier jaar aan de HKU heb ik geleerd niet te stoppen bij je eerste idee. Test en experimenteer met je ideeën en kom zo tot een beter idee. Dit was iets wat ik nooit deed, omdat ik vast wilde blijven houden aan wat ik in mijn hoofd had zitten. Nu heb ik geleerd om verder te kijken en fouten te mogen maken in je proces.