Ander thema

Verloren

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
De film ‘Verloren’ gaat over de angst voor en de uiteindelijke acceptatie van onze eigen emoties. Het hoofdpersonage vlucht voor haar gevoelens, maar komt erachter dat ze deze juist een plek moet geven.

De regie heb ik op me genomen. Gedurende dit jaar heb ik mijn visie voor deze film gespecificeerd en tot leven gebracht. Daarnaast heb ik me ook verdiept in animatie, character sculpting en vele technische vraagstukken voor het maken van de film.

Met deze film hopen we mensen een hart onder de riem te steken en te laten zien dat je je angsten ook kan omarmen.

Artist statement

Als 3D animator motiveert het mij enorm om personages en verhalen tot leven te blazen door middel van animatie. Daarnaast heb ik veel affiniteit met het maken van 3D sculpturen, modellen, en alle andere talloze technieken die bij animatie komen kijken.

Het hele proces van filmmaken heeft mij van jongs af aan al geïnspireerd. Met name het gevoel dat een verhaal je kan meegeven en hoe een verhaal je even helemaal kan meenemen naar een andere wereld. Daarom staat gevoel voor mij centraal: door te beginnen met mijn eigen emoties, en deze te mengen met metaforen, creëer ik verhalen waarin mensen zichzelf kunnen herkennen. Waar het publiek meegenomen kan worden in andere werelden en personages. Net zoals films dat vaak voor mij hebben gedaan.

Ambities

In de komende jaren wil ik mijzelf verder ontwikkelen als 3D animator, sculptor en all-round 3D artiest. Om zo aan nog veel meer animatie producties mijn steentje te mogen bijdragen.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik tijdens mijn studie heb geleerd, is het herkennen van mijn eigen competenties en tekortkomingen. Zo weet ik goed hoe ik een project kan aanvullen. Maar ook wanneer ik hulp moet vragen. Iets waar ik voorheen juist heel veel moeite mee had, maar door de afgelopen vier jaar op de academie veel beter geworden ben.