Zorg en welzijn

Verhalen komen tot leven

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik ben bezig een workshop Voorlezen te ontwikkelen, waaraan een onderzoek onder pedagogisch medewerkers over voorlezen , is voorafgegaan. Daardoor is het een praktische, actieve en kleinschalige workshop geworden waarbij samenwerken, leren door te doen en plezier voorop staan. De theorie is samengevat in een handige en praktisch stappen-poster voor op de groep in de kinderopvang. Zodat pm'ers zefstandig en op hun eigen manier altijd aan de slag kunnen met de nieuwe voorlees-vaardigheden.

Artist statement

Leesbevordering en leesplezier zijn het specialisme van De Verhalenwinkel. gericht op kinderen van 0 tot 12 jaar. Vanuit een kunst-educatieve blik educatief materiaal ontwerpen: door een workshop leesbevordering voor de kinderopvang tot lessenreeksen voor het primair onderwijs het plezier overbrengen van en voor lezen!

Ambities

Een mooi assortiment leesbevorderings-producten met een innovatief karakter op de planken hebben liggen, waarin een rol is weggelegd voor kunst & cultuur. Mooie hoogwaardige kinderboeken en prentenboeken zijn tenslotte ware kunstwerken.

Geleerd tijdens de studie

Door het testen op kleine schaal, grote stappen kunnen zetten.
Door Muzische werkvormen te gebruiken andere paden kunnen bewandelen.
Door sparren met studenten en docenten je zelfinzicht te vergroten.