Games en Interactie
Ander thema

Vector room

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Vector room is een escape room-achtige game, waarbij de speler op een speelse manier natuurkundige elementen moet toepassen om puzzels op te lossen.

Dit widget bevat externe inhoud en kan niet worden geladen zonder cookies te accepteren. Stel hier je cookievoorkeuren in of gebruik de tandwielknop rechtsonder in het venster.

Artist statement

Ik ben een gameplay developer die graag experimenteert met nieuwe systemen en technologieën om een unieke game-ervaring te creëren voor de spelers. Ik word geïnspireerd door nostalgische games van rond het jaar 2000 en probeer dit in mijn projecten naar boven te halen door het te combineren met onze huidige technologie.

Ambities

Ik hoop als gameplay developer bij een gamebedrijf te werken dat entertainmentgames maakt. Hier wil ik games maken waarmee ik andere mensen kan inspireren om ook games te maken.

Geleerd tijdens de studie

Voordat ik aan deze opleiding begon, voelde ik mij erg onzeker over mijn vaardigheden als programmeur. Maar in de afgelopen jaren op deze opleiding ben ik hierin veel gegroeid en heb ik mijn onzekerheid veranderd in een kracht, waardoor ik nu zowel met technische als niet-technische mensen kan praten over mijn plan van aanpak en hoe bepaalde systemen werken. Ook kan ik nu veel beter de tijd inschatten die nodig is om aan bepaalde eisen van een "klant" te voldoen, omdat ik het programmeren beter kan plannen en ik mijn code beter kan beargumenteren. Daarnaast heb ik ook geleerd om meer buiten de "box" te denken wat betreft de spelerservaring. Zo heb ik met Arduino's en fysieke installaties gewerkt, wat erg verfrissend was.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Check mijn website en Itch.io voor mijn portfolio:
Website: doctergames.nl
Itch: jcdocter.itch.io