Duurzaamheid en circulariteit

Van Voedseloverschot tot Duurzaam Gedrag: Crewcatering en Personeelsbewustzijn op Festivals

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Dit onderzoek naar voedselverspilling op festivals ontstond uit persoonlijke ervaringen en een fascinatie voor greenwashing in de evenementenbranche. Het richt zich op het verschil tussen duurzame imago's van festivals en de daadwerkelijke voedselverspilling achter de schermen. Praktische oplossingen zijn ontwikkeld om voedselverspilling te verminderen en de industrie te verduurzamen, met de focus op bewustwording en gedragsverandering bij de doelgroep.

Artist statement

Ik heb mij de afgelopen jaren ontwikkeld als manager. Door het uitvoeren van meerdere opdrachten en mijn stage weet ik dat ik goed werk in de praktijk en onder hoge druk. Ik ben altijd enthousiast om aan de slag te gaan en ik houd van doorwerken.

Ambities

Over vijf jaar wil ik het liefste in meerdere sectoren werken. Mijn passie voor events zal niet zomaar verdwijnen, maar ik zou graag meer willen leren op het gebied van media en theater.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is het toepassen van de theorie in de praktijk. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten met echte opdrachtgevers zoals de Bibliotheek Utrecht, weet ik hoe dit werkt en heb ik mijn professionele houding verbeterd.