Zorg en welzijn

Van Inleverbox tot Community

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Social media heeft zo zijn negatieve kanten op de jongere generatie. Jongeren maken verschillende dingen mee via social media. Door middel van een inleverbox willen we de jongeren uitdagen om hun negatieve ervaringen te delen. Hiermee willen we ervoor zorgen dat jongeren uit hun schulp kruipen en zichzelf gaan laten zien. Doordat er over gepraat wordt zal er meer begrip voor elkaar moeten ontstaan onder de jongeren.

Artist statement

Het werk is uniek, omdat de jongeren op een laagdrempelige en anonieme manier hun verhaal aan Jeugd-Punt kwijt kunnen. Hiermee zorgen we ervoor dat jongeren sneller uit hun schulp kruipen. Wij willen dat jongeren van elkaar gaan leren en zo hun eigen weg naar volwassenheid vinden. Het werk is samengesteld met de wensen van de doelgroep in gedachte, waarbij anonimiteit en laagdrempeligheid heel erg belangrijk is.

Ambities

Tijdens mijn stage bij Ziggo Sport als content creator/designer en redacteur ben ik erachter gekomen dat ik hier een passie voor heb. Hierdoor ga ik mijzelf nog meer verdiepen in social media marketing en verschillende strategieën. Dit kan ik dan toepassen op de social media kanalen van Jeugd-Punt.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik geleerd dat geen idee te gek is. Laat je ideeën niet tegenhouden en probeer outside-the-box te denken. De connecties die je opbouwt tijdens je studie zijn ook erg belangrijk. Zo leer je steeds meer mensen kennen waar je in de toekomst iets aan kan hebben.