Ander thema

Van alle markten thuis

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik heb een marketing format ontwikkeld in de vorm van een online en fysiek magazine. Het format is ontwikkeld in samenwerking met en voor By Wansleeben (een interieur ontwerpbureau), maar kan ook gebruikt worden door andere kleine creatieve ondernemingen. Met het format kunnen deze kleine ondernemingen gemakkelijk zelf marketing implementeren. De drie pijlers van het magazine zijn: mond tot mondreclame, persoonlijke branding en het portfolio.
Bij het voorbeeldmagazine is een implementatieplan en format ontwikkeld, om het implementeren ervan zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de ondernemer.

Artist statement

Binnen mijn opleiding heb ik mij in verschillende werkvelden geïnteresseerd, toch ben ik erachter gekomen dat interieur mijn echte passie is. Tijdens mijn stage, minor en afstudeerproject heb ik mij gespecialiseerd in (online) marketing. Ik ontdekte een voorliefde voor het ontwikkelen van content met de juiste boodschap voor de doelgroep. Door mijn creatieve en visuele vaardigheden is er een uniek marketing format gecreëerd voor de externe partij en andere ondernemingen binnen de culturele sector.

Ambities

Na het behalen van mijn diploma wil ik mij verder ontwikkelen als marketeer binnen de culturele sector. Over vijf jaar hoop ik een goede start te hebben gemaakt binnen mijn carrière en veel te hebben geleerd op professioneel en persoonlijk vlak. Ik zou graag een fotografie en video cursus willen doen, zodat ik zelf professionele content kan maken. Ook zou ik nog wel een grote reis willen maken, of een leuk huis gekocht hebben over vijf jaar.

Geleerd tijdens de studie

Gedurende Kunst & Economie heb ik mijzelf ontwikkeld als marketing professional binnen de culturele sector. Deze studie heeft mij goede vaardigheden opgeleverd, waaronder ondernemerschap, creativiteit, doorzettingsvermogen, leervermogen en nieuwsgierigheid.