Zorg en welzijn

Val op je bek plek

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
De liminale fase is een overgangsperiode tussen twee rollen, een periode van onzekerheid en onrust. Het is begrijpelijk om angst te voelen voor het onbekende, echter biedt deze fase ook nieuwe mogelijkheden en kansen tot ontdekking.

Door de 'val op je bek plek' ervaar je in een fractie van een seconde de onzekerheid en het onbekende van deze periode, symbolisch weergegeven door een val. Mijn doel is om mensen aan te moedigen het onbekende te omarmen en het gesprek aan te gaan over dit onderwerp.

Artist statement

In mijn persoonlijke en professionele leven staan nuchterheid en luchtigheid centraal. Deze eigenschappen vormen de kern van mijn identiteit en zijn onmisbaar in mijn werk. Mijn doel als ontwerper is om een unieke emotie te creëren in ruimtes, die een ongekend gevoel bij mensen oproept. Mijn aanpak kenmerkt zich door oplossingsgericht denken, een ruime blik en een vertrouwde werkwijze.

Ambities

Na het afronden van mijn studie, ga ik aan het werk bij een bedrijf dat zich specialiseert in innovatieve en natuurlijke sfeer- en decoratieartikelen. Over vijf jaar hoop ik aanzienlijke groei, zowel professioneel als persoonlijk, te hebben doorgemaakt. Daarnaast is het mijn streven om tegen die tijd mijn eigen huis te hebben en een prachtige camperreis door Canada te maken.

Geleerd tijdens de studie

Het grootste inzicht dat ik heb opgedaan tijdens deze studie is het belang van authenticiteit. Ik heb geleerd mijn eigen pad te volgen en duidelijk te zijn over mijn doelen. Samenwerken en zelfstandig projecten uitvoeren behoren nu tot mijn vaardigheden. Wat betreft vormgeving, heb ik geleerd hoe ik met ruimte boodschappen kan overbrengen en emoties kan opwekken.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

...