Diversiteit en inclusiviteit

Untamed Dreams

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Binnen mijn werk focus ik op het verkennen van het proces dat leidt tot het ervaren van een euforisch gevoel. Ik analyseer de drie fasen die hierbij komen kijken: het zoeken, dromen en uiteindelijk vinden van dit gevoel. Deze thematiek heb ik verwerkt in een groot muurwerk, waarin mijn kenmerkende handtekening en persoonlijke stijl duidelijk naar voren komen. Naast dit kunstwerk heb ik ook drie zelfstimulerende hulpboeken gecreëerd, die de kijker begeleiden in het bereiken van dit ultieme gevoel van geluk en vervulling. Ik geloof dat kunst meer moet zijn dan alleen esthetisch aantrekkelijk; het moet een boodschap overbrengen en mensen inspireren om hun eigen pad naar geluk en vervulling te vinden. Mijn doel is om anderen te motiveren en aan te zetten tot zelfreflectie, zodat zij ook hun eigen weg naar innerlijke vrede en vreugde kunnen vinden.

Artist statement

Mijn unieke kijk op de wereld en mijn constante drang naar vernieuwing en creativiteit maken mij als artiest bijzonder. Ik ga graag de uitdaging aan om nieuwe ideeën te verkennen en te experimenteren met verschillende technieken en materialen. Mijn werk is een reflectie van mijn visie op de wereld en ik vind het belangrijk om emotie en verbeelding over te brengen in mijn creaties. Door het omzetten van negativiteit naar een wereld van fantasie, creëer ik een unieke beleving voor de kijker en daag ik hen uit om anders te kijken naar herkenbare vormen. Mijn artistieke proces is erop gericht om het brein van de toeschouwer te prikkelen en hen mee te nemen op een reis door mijn verbeelding. Ik geloof dat juist deze combinatie van verbeelding en realiteit mij als artiest onderscheidt en mijn werk uniek maakt.

Ambitions

Mijn grote droom is om mijn eigen kledingmerk op te zetten, waarbij ik mijn illustraties kan verwerken in de ontwerpen. Ik wil graag unieke en creatieve kledingstukken maken die mijn artistieke visie weerspiegelen en die mensen over de hele wereld kunnen dragen en waarderen. Het is mijn ambitie om een merk te creëren dat staat voor originaliteit, kwaliteit en innovatie, en waarbij ik mijn passie voor zowel mode als kunst kan combineren. Ik geloof erin dat door hard werken, toewijding en creativiteit mijn droom werkelijkheid kan worden en ik kan bijdragen aan de wereld van de mode met mijn unieke perspectief en ontwerpen.

Learned during the studies

Tijdens mijn studie heb ik een belangrijke les geleerd die mij altijd bij zal blijven: wees trouw aan jezelf en volg je passie. Het is essentieel om te beseffen dat je uniek bent en dat het belangrijk is om te doen waar je gelukkig van wordt, ongeacht wat anderen van je verwachten. Het is jouw leven en jij bent degene die de regie in handen heeft, dus laat je niet continu leiden door de verwachtingen van anderen. Het is belangrijk om je eigen pad te volgen en te streven naar persoonlijke groei en geluk. Als je vertrouwt op jezelf en doet wat je echt leuk vindt, zul je uiteindelijk de voldoening en fulfilment vinden waar je naar op zoek bent.

illustratie onderzoek, op zoek naar mijn handtekening

Het onderzoek naar mijn handschrift was van onschatbare waarde voor zowel mijn persoonlijke groei als voor de ontwikkeling van mijn project. Het is iets waar ik echt trots op ben dat ik het heb kunnen ontdekken en verfijnen. Mijn handschrift is een uniek kenmerk van mijn werk en is direct herkenbaar zodra je een van mijn kunstwerken ziet. Door middel van herkenbare vormen die verweven zijn met verschillende kleuren en toevoegingen, probeer ik de hersenen van de toeschouwer te prikkelen en hen aan te moedigen om zowel de herkenbare vormen te ontdekken als om zelf nieuwe vormen te ontwikkelen en te interpreteren. Op die manier creëren ze hun eigen perspectief op mijn werk en kunnen ze er een eigen betekenis aan geven. Het is een fascinerend aspect van mijn creatieve proces dat me keer op keer motiveert en inspireert.

Untamed Dreams Clothing

Mijn passie voor mode is altijd aanwezig geweest, maar werd nog intenser toen ik mijn opleiding tot coupeuse volgde en later fashion design studeerde. Deze studies gaven me de nodige kennis en vaardigheden om mijn eigen kledinglijn te ontwikkelen, een droom die ik de komende tijd zeker wil blijven nastreven. Naast mijn studie ben ik constant bezig met het ontwerpen van het logo van mijn merk "untamed dreams", waarbij ik mijn eigen handschrift gebruik. Dit logo wil ik vervolgens verwerken in kledingstukken om zo een unieke collectie te creëren die mijn persoonlijkheid weerspiegelt.
Het ontwerpen van kledingstukken die een verhaal vertellen en mijn creativiteit ten volle benutten, is waar mijn passie ligt. Het is iets wat mij inspireert en trots maakt, en wat ik graag met anderen wil delen. Ik ben constant op zoek naar nieuwe manieren om mijn creativiteit te uiten en mijn passie voor mode te uiten, en ik kijk ernaar uit om mijn merk verder te laten groeien en te blijven evolueren. Met mijn unieke ontwerpen hoop ik een plekje te veroveren in de modewereld en een positieve impact te maken op de mensen om me heen.