Ander maatschappelijk thema

Unearthed

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Unearthed is een buitenwerelds exploratie spel waar je een deepdive gaat doen in de psychologische ontwikkeling van het karakter. Tijdens het spelen blijft je karakter evolueren door nieuwe skills te leren en daardoor meer plekken in haar hoofd te ontdekken.

Voor mijn eindexamen heb ik onderzoek gedaan naar het ontwikkelen van een diegetische skilltree. Skilltrees in games zijn vaak een los scherm in het spel die over de gameplay heen gelegd worden. Ik wilde de uitdaging aangaan om de skilltree te verwerken in de gamewereld zelf en om het zo te ontwerpen dat het in-game karakter weet dat de skilltree bestaat.

Artist statement

Hoi, ik ben Cindy, 25 jaar oud. Ik ben een game artist met een focus op UI. Ik vind het leuk om de grenzen ervan op te zoeken en ook experimenteer ik met de visuele stijl van UI.

Ambities

Over 5 jaar wil ik in de game industrie zitten te werken aan een game. Dit wordt in het UI vak, maar wat ik specifiek wil hebben geleerd laat ik over aan tijd.

Geleerd tijdens de studie

Netwerken is belangrijk en zet een plan op als je iets nieuws wilt gaan leren. Also; verwacht niet dat dingen op tijd geregeld worden.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Crow to the moon, Euclo, The legend of Lubi, Meet your Persona, Rebelle