Diversiteit en inclusiviteit

Understanding Identities

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Het is een workshop gericht op het onderzoeken van identiteit, waarin ruimte is om allerlei verschillende identiteiten te kunnen onderzoeken.

Artist statement

Ik ben een theatermens in hart en nieren, met een nieuwsgierigheid naar andere kunstdisciplines zoals muziek. In het maken laat ik mij altijd leiden door het artistieke proces en heb ik een honger voor antwoorden zoeken in het onbegrijpelijke. Dat is voor mijn afstudeerproject niet anders geweest, wat mijn werk uniek maakt is dat het eerlijk is, en een begin is voor betekenisvolle verandering.

Ambities

Vanwege mijn interesse in verschillende kunstdisciplines (met name theater en muziek) vind ik het lastig om een beeld te krijgen van waar ik sta over 5 jaar. Maar ik hoop te hebben bereikt dat ik de verhalen die ik wil vertellen in muziek en theater heb kunnen gieten en zo heb kunnen delen met een publiek.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens mijn studie is vooral de economie van kunst en economie. Als artiest heb ik veel geleerd over hoe ik in de toekomst een publiek kan vinden voor mijn kunst, en ook belangrijk, hoe ik van deze kunst kan leven.