Ander thema

Uitgelicht

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mijn project is een samensmelting van mode en fotografie. Tijdens mijn onderzoek heb ik een interessante fotografische techniek ontdekt. Ik heb deze techniek aangepast en naar mijn eigen hand gezet. Door te experimenteren met een lichtsnoer en lange sluitertijden, ontstonden er ongewone vormen rond het lichaam die kleding suggereren.

Met mijn foto's wil ik een modieus effect creëren door kleding van licht te maken. Dit zorgt voor verwondering, omdat het eigenlijk niet echt mogelijk is. Mijn beelden prikkelen de fantasie en nemen je mee naar een andere wereld.

Door mode en fotografie samen te brengen, wil ik laten zien dat er veel mogelijkheden zijn. Het gaat niet alleen om het vastleggen van een moment, maar ook om het creëren van iets bijzonders dat mensen inspireert om buiten hun comfortzone te gaan. Met dit project wil ik anderen aanmoedigen buiten de kaders van vakgebieden te denken. Ik geloof dat er geen grenzen zijn als we verschillende kunstvormen combineren.

Als ontwerper met een camera in mijn hand ben ik vastbesloten om te laten zien dat de combinatie van mode en fotografie veel potentie heeft. Ik ben nog aan het begin van mijn reis en ik kijk ernaar uit om verder te experimenteren en te groeien in dit unieke vakgebied dat ik heb ontdekt.

Artist statement

Als ontwerper ben ik iemand met een intense focus. Wanneer ik aan een project werk, dompel ik mezelf volledig onder in het onderwerp. Ik geloof in de kracht van diepgaand onderzoek en experimenteren voordat ik verder ga naar nieuwe onderwerpen. Mijn nieuwsgierigheid leidt me naar technieken en methoden die ik nog niet volledig beheers, waardoor ik voortdurend mijn vaardigheden en creatieve grenzen verleg.

Ambities

Over 5 jaar hoop ik een ruimte te hebben gecreëerd waarin ik mezelf de vrijheid geef om te maken waar ik gelukkig van word. Elke dag open te kunnen staan voor nieuwe samenwerkingen en projecten. En mij verder te hebben ontwikkeld in alle technieken die ik ontdekt heb.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens deze studie heb ik mijzelf ontwikkeld tot een diverse ontwerper. Ik heb mij zowel in materiaalontwikkeling als fotografie kunnen verdiepen en daar mijn eigen ontwerp- wijze in gevonden. Ik heb leren samenwerken maar ook in mijzelf weten te geloven. Het belangrijkste wat ik meeneem is dat je ten alle tijden plezier moet hebben in hetgeen wat je doet.