Ander thema

Tussenruimte

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Dit project is een samenwerking met Jim Schalke

Tussenruimte is een live performance die de ruimte tussen twee voorwerpen of tijdsperioden verkent. Dit symboliseert de overgang tussen verschillende staten of momenten, waarbij de imperfectie van het medium dient als metafoor voor de impliciete gebeurtenissen die plaatsvinden in deze tussenruimtes.

Met behulp van Narrow Bandwidth Television Simple Colour format (NBSC) kunnen we video opslaan op audio cassette. Dit accentueert het thema van overgang en tussenruimte ook op een technische manier.

Met de performance willen we benadrukken dat wat er tussenin gebeurt even belangrijk kan zijn als de objecten of momenten zelf.

Artist statement

Mijn specialisme ligt in het combineren van oude technologieën met moderne technieken om unieke creaties te maken. Ik ben gefascineerd door de manier waarop technologieën evolueren en hoe historische media nieuw leven kunnen worden ingeblazen in hedendaagse contexten. Dit komt voort uit mijn verlangen om te begrijpen hoe dingen werken en mijn passie voor systeemontwerp en klankontwerp. Ik streef ernaar om technologie en geschiedenis te bewaren en te transformeren door ze te integreren in nieuwe, hedendaagse vormen. Mijn werk nodigt kijkers uit om na te denken over de relaties tussen verleden en heden, en over de continue stroom van technologische en creatieve evolutie.

Ambities

Mijn ambitie is om mijn vaardigheden te blijven ontwikkelen en mijn expertise uit te breiden. Over vijf jaar hoop ik mijzelf te zien werken aan uitdagende projecten waarbij ik mijn creativiteit en technische kennis volledig kan inzetten.

Geleerd tijdens de studie

Door mijn opleiding heb ik geleerd om complexe problemen te analyseren, verschillende perspectieven te overwegen en innovatieve oplossingen te bedenken. EN de werking van modulaire synthesizers