Gezondheid en welzijn

Tussen twee werelden

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mijn project is een metafoor voor het samenkomen van twee werelden. De wereld waar alles als een trein gaat en de wereld waar je stil staat bij je eigen mind en body. Hoe dichter je bij jezelf staat hoe meer je zult stralen!
Techniek is een heel belangrijk aspect in mijn ontwerp. De aandrijving in mijn ontwerp is een oude 12V ruitenwissermotor.

Artist statement

Een combinatie van spiritualiteit, techniek en circulair. Ik ben een maker die alles maakt vanuit een gevoel en de liefde voor techniek. Het liefste circulair omdat we aan moeder natuur moeten denken en zo veel mogelijk co uitstoot moeten voorkomen. Het mooie aan hergebruiken is, is dat je echt gaat nadenken wat je met het materiaal kunt doen in plaats van dat je een ontwerp gaat uitvoeren. Één worden met je ontwerp en het materiaal laten bepalen wat je er mee kan doen zo kom ik op materialen uit die niet voor de hand liggend zijn.

Ambities

Ontwerpen, maken, bouwen. En het liefste circulair.

Mijn werk zou ik graag willen zien op Amsterdam Light event, festival of bij een expositie. Laten zien hoe ik tegen situaties aan kijk en mensen inspireren zonder een verhaal bij mijn objecten te hoeven vertellen.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik geleerd heb is dat ik mij niet moet laten beïnvloeden en mijn hart moet volgen. Toen ik met deze studie begon had ik de wens om architect te worden, maar al snel had ik door dat ik het heel leuk vond om dingen de maken.

Dit heeft even geduurd voor ik dit ook echt ben gaan doen omdat ik bang was voor meningen van anderen. Maar vanaf het moment dat ik dus ben gaan maken en mij ben gaan focussen op mijn ambities voelt werken niet meer als werken maar als een langdurige vakantie.