Inclusie en diversiteit

TRIBUTE

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Met een net ontplooide passie voor de EDM scene startte ik mijn onderzoek. Ik kon housemuziek nog niet onderscheiden van techno en kende enkel de namen van een handje bekende DJ’s. Toen ik mij in corona tijd steeds meer ging verdiepen in deze scène ging er een wereld voor mij open. De “Underground” cultuur is een cultuur van waarde, respect, acceptatie en innovatie. Een plek met een nog vaak slecht stigma die niet verdient is. Ik moest hier iets mee doen. Een lichtje schijnen op de donkere nacht.

In mijn werk lees je hoe een droom een daadwerkelijk evenement is geworden waar beginnende kunstenaars ruimte hebben voor expositie en waar plek is voor iedere bezoeker. De meerwaarde van de nacht worden op de feesten uitvergroot en op een positieve manier belicht.

Artist statement

Mijn specialisme is managen en verbinden. Ik zorg ervoor dat makers de expositie krijgen die ze verdienen. Hiernaast organiseer ik evenementen waar bezoekers een optimale beleving ervaren dmv kunstinvloeden.

Ambities

Ik ik wil graag een succesvol organisator zijn die meerder kunstenaars heeft geholpen een plek te vinden in de evenementenbranche. Daarnaast wil ik graag dat kunstenaars op deze evenementen eerlijk worden betaald en de spotlight krijgen die ze verdienen. Ook wil ik bezoekers leren over de waarde van de nachtcultuur door evenementen te organiseren die zorgen voor verbinding en waar de beleving optimaal is.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb geleerd hoe ik eigenzinnig kan ondernemen door verder te denken. Niet in hokjes denken maar zoeken naar mogelijkheden die misschien niet zo voor de hand liggend zijn. Ook heb ik geleerd hoe ik bezoeker en kunstenaar kan verbinden door nauw samen te werken een altijd de belangen van beide kanten in acht te houden.