Duurzaamheid en klimaat

The story of the Worldview Journey

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Het afstudeerwerk bestaat uit een werkboek, een tool die het lesprogramma (de Educational Worldview Journey) ondersteund. En een communicatieplan, dat is gericht op de verdere ontwikkeling van het lesprogramma. Deze middelen vertellen het verhaal van de Worldview Journey met gebruik van illustraties, ze hebben structuur aangebracht in het lesprogramma en vertalen de inhoud op een heldere, geschetste manier.
Dit is het werkboek dat is ontwikkeld voor het lesprogramma; de Travel Journal.

Artist statement

Ik ben een visuele storyteller. Ik ben goed in het vertalen van complexe informatie naar een helder, gestructureerd en aantrekkelijk ontwerp. Met mijn ontwerpen stel ik de doelgroep graag centraal, door gebruik te maken van human-centered design.

Ambities

Over vijf jaar wil ik werken in marketingcommunicatie, uiteenlopende projecten leiden voor een leuke, creatieve organisatie of meerdere opdrachtgevers. Ergens waar ze me vrij laten in mijn creativiteit en ik veel verantwoordelijkheid heb en mijn vaardigheden in illustratie, marketing en schrijven kan combineren.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens mijn opleiding is om de doelgroep centraal te stellen en alle stakeholders te betrekken bij een project. Ik heb daarnaast ontdekt dat ik goed ben in ontwerpen en dat dit handige vaardigheden zijn in marketingcommunicatie. Ook heb ik geleerd dat een probleem effectief kan worden aangepakt door het aan te vliegen vanuit een ongebruikelijk perspectief.