Ander thema

The Love Factory

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In progress....

Trouwen, genieten en de liefde vieren. Toen ik de eerste keer bij de organisatie van een bruiloft aanwezig was, wist ik dat hier mijn grootste passie lag. In de periode dat ik bruiloften heb mogen organiseren heb ik een hoop verschillende dingen meegemaakt. Stressvolle bruidsparen die niet goed weten waar ze aan beginnen. Boze opmerkingen omdat ze de perfecte dag willen meemaken. Ceremoniemeesters die hun rol niet volledige kunnen vervullen door het tekort aan kennis en ervaring. Door deze werkervaring kreeg ik een mooie kijk in de stressvolle organisatie voor bruidsparen.

Ik merkte al gauw dat dit in meerdere siruaties voor kwam. Het organiseren van de mooiste dag in je leven is iets wat je ook zo perfect mogelijk wilt uitvoeren. Maar door de grote hoeveelheid aan planning en organisatie, en de daarbij komende stress wordt het al snel een stuk ingewikkelder.

De liefde vieren op de mooiste dag. Dat is het belangrijkste wat er is. Maar om dit te realiseren moet er ook aandacht zijn voor het moment en de stress van het plannen loslaten. Vier de liefde met je geliefde om je heen. Geniet van ieder moment en beleef elk moment zo goed mogelijk. Er is toch niets leukers dan het vieren van de liefde?

Met The Love Factory wordt er aandacht gegeven aan de bruidsparen en klanten op de onderdelen waar zij tegenaanlopen. Dit kan zijn bij het vinden van de juiste locatie of een passende cateraar. Ook kan The Love Factory haar kennis delen op de dag wel als professionele ceremoniemeester. Door de onderneming op deze manier in te vullen hebben klanten en bruidsparen het altijd nog zelf voor het zeggen. De onderneming deelt alleen maar haar kennis, ervaring en contacten om zo de dag van je dromen te realiseren.

Artist statement

Liefde is voor mij iets heel belangrijks in het leven. Iets wat in elke vorm ook zichtbaar is en getoond kan worden. Het vieren van de liefde of een liefdevol moment is dan ook iets wat iedereen zou moeten doen. Een geluksmomentje voor jezelf organiseren met de meest geliefde personen om je heen.

Als KE-professional zoek ik de onbekende verbindingen, om op die manier iets unieks tot stand te laten komen. Zelf ben ik een gedreven en creatieve ondernemer binnen de eventsector. Met een zakelijke en creatieve blik wordt er gekeken naar vraagstukken en kom ik tot vernieuwende mogelijkheden.

Liefde maakt het leven mooi, leuk, gezellig en warm. Liefde is alles en ontwikkelt je tot de persoon die je wilt zijn.

Ambities

In het afgelopen jaar ben ik nog meer verliefd geworden op de organisatie rondom bruiloften. Hier gaat dan voor nu ook de focus naartoe en ben ik op zoek naar een passende locatie waar ik als eventmanager verder kan leren. Daarnaast zijn mijn ambities om ook een vervolg opleiding te kunnen doen. Dit gaat om de opleiding Strategic Event Management. Een plek waar ik nog dieper in kan gaan op het vakgebied van event en mij als eventmanager nog meer mag gaan ontwikkelen. Verder sta ik ook open voor alles wat op mijn pad komt en heb ik zin in de toekomst die ik tegemoet mag gaan. Met Kunst en Economie heb ik een mooi pakket aan kennis en ervaring die ik op veel gebieden kan gaan inzetten!

Geleerd tijdens de studie

Wees vooral jezelf en wees daar trots op!