The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mijn examen werk zijn stukken waarin ik door het toevoegen van organische vormen de reis van het hout wil vertellen. Dit zijn vaak exclusieve stukken hout of hergebruikte materialen. Elk werk is uniek en vertelt dus zijn eigen verhaal. De werken zijn in de vorm van wandsculpturen en meubels. Bij de meubels wordt de functionaliteit en esthetiek perfect uitgebalanceerd.

Artist statement

Lucas van Pouderoijen is een productontwerper die de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek nastreeft. Hij kiest voor hoogwaardige materialen en heeft een voorliefde voor het (her)gebruik van houten voorwerpen. Door de jaarringen en organische vormen te benadrukken, vertelt hij het verhaal en reis van het hout.
Lucas gelooft dat iedereen de capaciteit heeft om creatief te denken zonder beperkingen. Hij waardeert de input van anderen en ziet samenwerking als een bron van inspiratie die vaak leidt tot succesvolle projectresultaten die de visie van de klant weerspiegelen.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op via info@studiolucasvanpouderoijen.com of spreek hem persoonlijk aan. Lucas staat open voor uw ideeën en samen kunnen we iets unieks creëren.

Ambities

Over vijf jaar wil ik mijn bedrijf zo ver hebben uitgebouwd dat ik mij alleen nog maar bezig hoef te houden met het ontwerpen en maken van unieke meubels en interieur producten.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is het omgaan met fouten of vormveranderingen. Soms loopt een project om wat voor reden dan ook net even anders. Het schakelen en positief denken is daarbij de oplossing. Ook samenwerken en input van anderen verwerken is iets wat ik heb geleerd tijdens de studie