Diversiteit en inclusiviteit

The Coming Sense

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Als het gaat om transgender representatie in films, vallen ze gemakkelijk in twee categorieën. Enerzijds zijn er documentaires en films gebaseerd op waargebeurde verhalen over de transitie zelf, en anderzijds zijn er films waarin transgender mensen worden ingezet als een soort ‘plot event’ dat nodig is om een verhaal te vertellen. Waar is de realistische representatie gebleven?

In de podcast The Common Sense ga ik met indrukwekkende gasten in gesprek over hun eigen ervaring van misrepresentatie. We gaan over verschillende onderwerpen praten en zullen niet alleen maar aan de oppervlakte van de transidentiteit krabbelen.

Artist statement

Als jong professional staan een proactieve houding, leren en ervaringen delen bij mij centraal. Dit is iets waar ik erg enthousiast over ben. Het geeft mij de energie om te durven en te doen.

Ik stel mij graag aan u voor. Mijn naam is Amélia Krebs en ik ben 26 jaar. Als Kunst en Economie studente heb ik mijn skills ontwikkeld in het creatieve gedeelte, maar ook hoe ik een project moet organiseren en realiseren.
Met mijn creativiteit, organisatorische en kwalitatieve inzicht benader ik uitdagingen vanuit verschillende invalshoeken, waardoor ik de energie krijg om uitdagingen om te buigen in kansen.

Ambities

Als ambitieuze duizendpoot heb ik mijn voet neergezet in de media. Tijdens mijn stage bij Warner Bros International Television Production Nederland ben ik te werk gegaan met verschillende producties die mij toen hebben realiseren dat ik hier echt thuis ben.
Over vijf jaar hoop ik indrukwekkende relaties op te bouwen binnen de televisie productie.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens mijn studie is dat jouw inzet ook meetelt. Het kans soms erg spannend zijn om jouw specifieke visie te delen, maar ik heb geleerd dat samenwerken erg belangrijk is. En iedereen telt mee. Kunst is om te leren samenwerken.