Ander thema

Tasha Kieboom interieur styling en advies

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Soms kijk je rond in huis en denk je misschien dat die ene muur wel een nieuw kleurtje kan gebruiken, of verplaatst je je meubels om de ruimte functioneler te maken. Toch voelt het allemaal niet helemaal lekker, en past het niet bij jou. Het stellen van de juiste vragen is essentieel bij het creëren van jouw interieur. Welke kleuren passen bij mij en hoe zorg ik voor de juiste balans tussen esthetiek en functionaliteit?

Als een enthousiaste bewonderaar van de creatieve en dynamische wereld van interieurontwerp, begrijp ik dat het af en toe lastig is om je plek eigen te maken. Er zijn zo veel mogelijkheden en keuzes om te maken als het gaat om je interieur. Met het oog om mensen te helpen met het creëren van een interieur dat echt bij hen past, ben ik mijn droom gaan volgen. Met mijn eigen onderneming; Tasha Kieboom Interieur styling en advies, ben ik de interieurbranche ingetreden.

Ontdek mijn brandbook, een visueel en conceptueel kompas dat mijn merkidentiteit en waarden weerspiegelt. Elk detail is zorgvuldig samengesteld om een samenhangend en herkenbaar beeld van mijn merk te creëren. Van mijn missie en visie tot het kleurenpalet en typografie, elk element draagt bij aan de visuele taal die mijn merk vertegenwoordigt. Het brandbook weerspiegelt mijn passie voor interieur, esthetiek en kwaliteit. Het is een krachtig hulpmiddel dat mij helpt om consistentie en cohesie te behouden in al mijn communicatie-uitingen. Ontdek de essentie van mijn merk en laat je inspireren door mijn visie op interieurontwerp.

Artist statement

Hoi! Mijn naam is Tasha, ik ben 23 jaar en een ondernemer. Met een scherp oog voor detail en een passie voor esthetiek, streef ik ernaar om interieurs te ontwerpen die zowel functioneel als uniek zijn.

Wat mijn werk echt uniek maakt, is mijn vermogen om de persoonlijkheid en levensstijl van mijn klanten te vertalen naar de ruimtes die ik ontwerp en style. Ik geloof dat een interieur een weerspiegeling moet zijn van de mensen die erin wonen of werken, en daarom besteed ik veel tijd aan het leren kennen van mijn klanten en het begrijpen van hun behoeften en wensen. Door nauw samen te werken, goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, kan ik interieurs creëren die op maat gemaakt zijn en een gevoel van eigenheid uitstralen.

Ambities

Over 5 jaar zie ik mezelf als een succesvolle interieurontwerper. Ik wil van mijn passie mijn werk maken. Mijn portfolio zal vol staan met diverse interieurprojecten, variërend van kleine tot grote woningen en ruimtes. Ik zal erkenning hebben gekregen voor mijn unieke en op maat gemaakte ontwerpen. Daarnaast zal ik blijven groeien en leren, voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de interieurwereld. Mijn doel is om mijn passie voor interieurontwerp te blijven volgen en steeds nieuwe hoogtes te bereiken.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik geleerd dat het reflecteren op mezelf en het staan achter mijn keuzes essentieel zijn voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Door regelmatig te reflecteren op mijn werk en beslissingen kan ik inzicht krijgen in mijn sterke punten en gebieden waar ik kan verbeteren. Dit stelt me in staat om te groeien en te evolueren.

Daarnaast heeft het leren vertrouwen op mijn eigen keuzes mij geholpen om mijn creativiteit te uiten.

Het belangrijkste is dat ik heb geleerd dat het oké is om fouten te maken, zolang ik ervan leer en erachter blijf staan.