Ander thema

Taika

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Taika is een speels en magisch VR avontuur waarbij je ingrediënten en potions mixt om je rechterhand magisch te veranderen. Door de verandering krijgt deze hand magische krachten. In de game zijn verschillende puzzels verborgen, die met behulp van de nieuwe magische krachten kunnen worden opgelost.

Artist statement

Ik ben Jasmine en ik ga dit jaar afstuderen ans Game Artist. Ik specialiseer in concept art & 2D Illustratie, maar vind het ook leuk om af en toe in 3D mijn concepten tot leven te brengen. Ik vind het heel belangrijk dat elke asset die ik maak een verhaal heeft, en dat de wereld die ik maak mensen positieve emoties laat voelen.

Ambities

Ik zou graag over vijf jaar als concept artist willen werken in een game bedrijf waar ik gepassioneerd over ben. Het lijkt me ook leuk om als freelancer door te gaan om een game te maken in m'n eentje of een klein team.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens deze studie is dat games maken ontzettend rewarding en leuk is. Je werkt met heel veel mensen samen en leert mensen kennen tijdens het process. Iedereen is zichzelf aan het ontdekken en je kan overal terecht voor feedback. Wees niet bang om te proberen.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Concept artist for Arizona Sunshine 2 | Vertigo Games