Inclusie en diversiteit

Systemen van Polarisatie

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Systemen van Polarisatie is een collectie van drie interactieve werken die opereren op de uiterste grenzen van games en hedendaagse kunst. Tijdens de ervaringen worden spelers uitgedaagd om polarisatie-voedende systemen te onderzoeken door abstracte interactie, taal en resultaten van eerdere spelers.

Artist statement

Ik ben veel bezig met het onderzoeken van wat games of 'ontworpen speelse interacties' te bieden hebben als kunst medium. De games die ik maak zijn vaak gebouwd rondom interacties en systemen die leiden tot het opwekken van een bepaalde realisatie of een specifieke beleving van een ervaring.

Ambities

Mijn grootste ambitie is om als een kunstenaar een tentoonstelling te kunnen maken in een meseum die volledig bestaat uit games, niet omdat ze 'het nieuwe ding' zijn, maar omdat ze de allerbeste manier zijn om een specifiek maatschappelijk onderwerp te kunnen illustreren aan bezoekers.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen naar een ontwerper/kunstenaar die weet wat hij de wereld wil meegeven, ik weet niet alleen hoe ik games kan maken, ik weet vooral ook waarom ik ze kan maken.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Bijna alle games waar ik aan heb meegewerkt (of zelf heb gemaakt) de afgelopen jaren zijn gratis te vinden op mijn itch.io pagina (p4radigm.itch.io). Hier wat highlights:
- Systemen van Polarisatie (2022, mijn afstudeerwerk)
- Pyramid Mapping (2021, Ludum Dare 48)
- Frank Was Alive (2020, Ludum Dare 46)
- Fair Salon (2020)