Diversiteit en inclusiviteit

Super duper mega fan

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
‘Super duper mega fan’ is een korte surrealistische horrorfilm waarin het hoofdpersonage Momo zichzelf volledig afsluit van de buitenwereld, in haar slaapkamer, waar ze volledig opgaat in de wereld van haar popidool ‘SuperNova’. Maar als deze slaapkamer op onverklaarbare wijze instort, moet ze een uitweg vinden uit de donkere verlaten tussenwereld waarin ze terechtkomt.
Met deze horrorfilm vol kleur, rariteiten en extravaganza, streef ik naar een plek waarin fangirls en alle andere fans mogen bestaan met al hun passie en gedrevenheid.
SuperNova realness
SuperNova realness

Artist statement

Wat mij kenmerkt als filmmaker is de visuele stijl van mijn films. Naast regie en scenario is production design een grote passie van mij die ik graag uit in mijn films, o.a door middel van kleurrijke sets en grote visuele contrasten.
Door mijn grafische achtergrond heb ik een grote passie gecreëerd voor production design en geleerd hoe ik dit in mijn films kan verwerken. Deze visuele stijl is voor mij leidend en vaak een startpunt voor een verhaal. Vanuit deze visie creëer ik nieuwe werelden en realiteiten voor mijn films. In deze films wil ik maatschappelijke en menselijke kwesties in onze hedendaagse samenleving aan het licht brengen op een absurdistische manier. Ik verbeeld graag de absurditeit van de mensheid door middel van het toepassen van een surrealistische laag.
Deze uitvergroting is soms noodzakelijk om bepaalde problemen of kwesties aan te kaarten. Maar ook omdat voor sommige mensen deze onwerkelijk geschetste wereld werkelijkheid is. 
En natuurlijk is het ook ontzettend leuk om te experimenten met verschillende realiteiten en het realisme voor even los te laten.

Ambities

In de komende vijf jaar wil ik me als regisseuse, scenarist, art director en grafisch designer focussen op gave, uitgesproken, kleurrijke en absurde projecten.
Tijdens het maken van SDMF film realiseerde ik me nog meer hoe groot mijn liefde voor muziek is en dat ik in de toekomst ook graag meer muziekvideo's wil gaan regisseren.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik op de HKU heb geleerd is het loslaten van schaamte. Het delen van je verhalen, ambities en ideeën zonder bijbehorende schaamte of angst. Op de HKU was altijd een open en veilige sfeer, hierdoor heb ik me vrij kunnen ontwikkelen en de verhalen kunnen maken die ik graag wil maken en belangrijk vind om te vertellen.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

2024  Koolhoven presenteert: Memory Dealers (NPO)
           Art assistent
2024  Casting call (NPO)
           Art assistent
2024  Popcorn Paranoia
           Art concept artist/art assistent
2022  Groener Gras
           Art Director
2021  Vangdrift
           Beeldregisseuse/Scenarist