Diversiteit en inclusiviteit
Ander thema

stop trying to make it pretty. let it be fucking ugly

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik probeer al mijn emoties te verdrinken in schoonheid. Ik verwijder elk aspect van mijn pijn tot er niks behalve schoonheid is. Ik laat mezelf niet voelen. Bij het maken van dit werk kwam ik tot de realisatie dat dit mijn realiteit is. Nu probeer ik mijn menselijkheid terug te vinden. Mijn imperfectie, mijn rauwheid, mijn lelijkheid. Ik probeer te voelen hoe het is om niet altijd beter te willen zijn. Ik probeer het schild van schoonheid te breken en mijzelf te laten rouwen wat ik verloren ben. 

Artist statement

In mijn werk probeer ik door middel van performance, video en installatie de kijker dichterbij te laten. Ik laat mijn interne conflict van zelfwaarde zien.
Ik neem de kijker mee, om ze te confronteren met de kille realiteit van de eindeloze zoektocht naar perfectie.
Ik probeer de zachtheid voor mijzelf weer toe te laten. Onderwerpen zoals pijn, religie en queerheid die mij gevormd hebben als mens spelen visuele en conceptuele
rollen in het werk.

Ambitions

Mijn levensdroom is om een zelfstandige kunstenaar te worden. ik hoop dat ik in mijn leven gedragen kan worden door mijn kunst en de kans krijg om met een diverse groep kijkers verschillende dialogen aan te gaan. Ik zou het geweldig vinden als iemand zich kan herkennen in mijn werk en zichzelf daardoor vanuit een ander perfectief kan bekijken. Ik hoop mensen de schoonheid van menselijkheid te laten zien in diverse manieren.

Learned during the studies

Ik heb geleerd hoe ik mijn creatieve visie kan controleren en door verschillende tools kan stimuleren. Eerst had ik totaal geen controle over wanneer mijn inspiratie kwam en hoe zich dat uitte in mijn werk en liet ik mijzelf daar snel door blokkeren. Nu heb ik uitgevonden hoe ik die uitbarstingen van inspiratie vastpak en voor zichzelf laten spreken, in plaats van dat ik het probeer te forceren.

List of publications / exhibitions / prices / concerts / shows etc.

Expositie de Nijverheid
Expositie/Performance Vogelfrei
Expositie/Performance de Kommunie
Showcase Kabul a GoGo X Kluis