Artistieke prestatie

Stil leven

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik wil men het mooie hedendaagse laten zien; mijn visie op de wereld door middel van zelf gemaakte foto’s en video’s en deze te presenteren op een bijpassende manier zodat men onderdeel wordt van mijn visie in plaats van een toeschouwer te zijn. Ik hoop dat daarbij mensen verstilt zullen raken en sprakeloos worden wanneer ze naar mijn werk kijken

Artist statement

Artist Statement

ORGANISEREND & RUIMTELIJK

Zijn de kernwoorden die bij mij als ontwerper centraal staan. Ik wil iets doen waar mijn passie ligt en waar ik energie uithaal. Als organiserende ontwerper wil ik graag iets ruimtelijks creëren waar men stil van wordt. Fotograferen en videografie gebruik ik graag om men mijn visie te laten zien, waar tevens ook mijn fascinatie in ligt. Hoe meer contrast en mysterieuzer de foto/ video is, hoe beter.

Spontaan, gangmaker en doorzetter zijn woorden die bij mijn persoonlijkheid passen. Met mijn creatieve, sociale en organiserende achtergrond sta ik open voor nieuwe uitdagingen.

Spatial Design | Organiserend | Fotografie | Videografie | Interieur | Design | Communicatie | Teamwork | Gangmaker

Ambities

In de komende jaren wil ik graag verschillende producties draaien als (assistent) productie en doorgroeien naar event manager o.i.d. waarbij ik het organiserende gedeelte en het design gedeelte kan combineren. Denk aan een kunst festival de volledige producties willen opzetten en afronden of evenementenorganisator bij een (kunst) academie.

Geleerd tijdens de studie

HKU heeft mij uit mijn comfort zone getrokken, en heeft me laten kennismaken met wie ik nou daadwerkelijk ben ook als ontwerpster en ook zo door de jaren heen door te laten groeien en doen waar ik blij van word. Met de begeleiding van de docenten van de HKU heb ik mijn eigen fascinatie en stijl gevonden als ontwerpster, en zo ook kunnen gaan doen waar ik blij van word.