The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Over een vrouw die niet wegloopt voor het lijden, door het zelf op haar schouders te nemen. Die de weg van de eenzame keuze durft te gaan. Die laat zien wat liefde is, door het leed aan den lijve te ondervinden. Het ultieme verhaal over lijden, eenzaamheid en angst. Maar ook van redding, vergeving en hoop. Een voorstelling over een gebeurtenis waar je echt een voorstelling over moet maken.

Artist statement

Zowel mijn werk als mijn spelen is heel geëngageerd. Ik vind het mooi om een persoonlijk verhaal universeel te maken. Vaak werk ik vanuit een fascinatie. Daardoor sta ik met een grote noodzaak op de vloer.

Ambities

Ik wil de nieuwe James Bond worden.

Geleerd tijdens de studie

Elke zin en handeling is een nieuw toneelstuk, waarin je samenspeelt met je medespelers en publiek.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

• TÖTBULLAR – Wart Kamps – juni 2023
• De beschieting op de Dam – Bambie – mei 2023
• Wachten op Momo – Koos Terpstra – april 2023
• Spelersgoud – afstudeersolo HKU – februari t/m augustus 2023
• h/AI – TG Echo & Veenfabriek – najaar 2022
• Niemand heet Rozenhart – Veenfabriek – Oerol 2022
• Gelukkig de Gelukkigen – Margijn Bosch – 2021
• Nooit Meer werken – Nieuw Utrechts Toneel – 2021

Wachten op Momo

“Tom Toch, Bro Roy, Thomos en Bob chillen tantoe hard. Takkies over wiepies, takkies over Rutte, polarisatie, genderidentiteit, kanker en de dood. En ohja, de broer van Joer heeft paars haar. Kivesh met hem ouwe. Deze soldaten wachten op de next best MC, maar deze man doet laaang.”

Vier hangjongeren wachten op Momo. Ze bestrijden het existentialistische wachten met grove dialogen. Chillend zoeken ze naar hun identiteit, zonder al te veel kwetsbaarheid te tonen. Tijd lijkt niet van belang.

De voorstelling wordt geregisseerd door Koos Terpstra en is geschreven door Kees Moore (Afstuderend Writing for Performance). Het is leuk om te weten dat dit de eerste keer is in de geschiedenis van HKU Theater, dat een afstuderend schrijver samenwerkt met afstuderende acteurs.

TÖTBULLAR

Door een onverwachte, brute moord wordt een archaïsch dorp, wellicht millennia oud, in het hoge noorden van Scandinavië, voor het eerst in haar geschiedenis blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Er ontrafelt zich een mysterie dat misschien wel begonnen is voor het ontstaan van de mensheid zelf.
TÖTBULLAR is een afschuwwekkende, komische en ontroerende ode aan het whodunnit genre gecombineerd met de duistere Zweedse krimi stijl.

Allen zij die sterven kennen het leven echt.