Zorg en welzijn

Speelgoedmeubel Cervicalia

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Heb je wel eens nagedacht over speelgoed dat perfect past bij je interieur? Speelgoed dat niet schreeuwerig is en overal in huis ligt?

Cervicalia combineert de interieurwensen van volwassenen met de ontwikkelingsbehoeften en het speelplezier van kinderen.

De onderdelen zijn makkelijk uit elkaar te halen, zo ontstaan er talloze speelmogelijkheden. Cervicalia prikkelt de creativiteit, bewegelijkheid en mobiliteit van kinderen. Zodra het spelen klaar is veranderd Cervicalia terug in een prachtig meubelstuk.

Zo is Cervicalia een toevoeging aan het interieur, draagt het bij aan de ontwikkeling van de grove motoriek en komt de speelwereld van kinderen tot leven.

Artist statement

Als productontwerper creëer ik unieke meubels die zowel esthetisch als praktisch zijn. Daarnaast beheers ik de technieken van textiel- en houtbewerking. Hout vormt de basis van het ontwerp. Waaraan ik textiel in verschillende prints kan toevoegen. Deze combinatie biedt ruimte tot personalisatie en realisatie van elk ontwerp.

Mijn doel is om meubels te creëren waar de gebruiker blij van wordt. Tijdens het ontwerpproces laat ik mij inspireren door hun behoeften, voorkeuren en leefgewoonten. Dit leidt tot verrassende en vernieuwende oplossingen.

Ambities

Over vijf jaar zie ik mijzelf al full-time interieurontwerper. Studio Lana, mijn bedrijf, wil ik de komende jaren door ontwikkelen naar een stabiele basis. Dit in combinatie met een ontwerpfunctie bij een gerenommeerd bedrijf. Het ontwerpen van maatwerk meubels voor zowel bedrijven als particuliere klanten blijft mijn passie.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie Spatial Design heb ik geleerd wat voor ontwerper ik ben. Ik zou mijzelf omschrijven als makend ontwerper. Door verschillende experimenten en prototypes te maken en te teksten met de gebruiker kom ik weer op nieuwe inzichten. Dit leidt tot verrassende en vernieuwende ontwerpen.