Ander thema

Sorry not sorry

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In de weerspiegeling van geluid weeft de stof een symfonie van chaos. Fragmenten van bekende tonen, verstrikt in een spel van vervreemding. Mouwen reiken naar het onbekende, zakken verzamelen echo's van verstoorde harmonie. Een kraag staat als een baken in een zee van dissonantie. Kledingstukken, als beelden van ongemak, vormen de grenzen van draagbaarheid uit. In deze ontmoeting van mode en geluid, daagt het project uit tot een reis buiten de comfortzone. Laat de grenzen vervagen, en ontdek de schoonheid van het onverwachte.

Artist statement

Ik ben David Okkerse, een multidisciplinair kunstenaar die werkt op het snijvlak van mode, muziek en beeldende kunst. In mijn werk streef ik naar het creëren van objecten en ervaringen die nog niet bestaan, maar waarvan ik een diepe behoefte voel. Ik richt me op het verkennen van uitersten en het vinden van balans in asymmetrie, verfijning en vakmanschap. Mijn werk is geworteld in een persoonlijke zoektocht naar perfectie en reflecteert een donkere, abstracte esthetiek die een gevoel van intensiteit en persoonlijke diepte overbrengt.

Ambities

Over 5 jaar heb ik al heel veel ervaring opgedaan bij bedrijven, of misschien wel 1 vast bedrijf, en heb ik ook al een goede start gemaakt met mijn eigen kledingmerk. Ook heb ik dan meerdere albums uitgebracht in verschillende genres.

Geleerd tijdens de studie

Toen ik begon aan deze studie was ik al wel altijd van de grenzen opzoeken, mijn manier van denken was al behoorlijk vrij, alleen deed ik nooit iets met concept, of met context en balans. Ik heb echt geleerd om vanuit een fascinatie te werken, en eerst een basis te bouwen in een project en als die basis er is, dan heel wild te denken en veel abstracte elementen toevoegen. Ik denk ook dat het een kwestie is van geduld respect voor mijn eigen werk.