Duurzaamheid en circulariteit
Diversiteit en inclusiviteit

Snippers

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Hoe voeg je snippers samen? Snippers is een zoektocht naar hervorming, waarbij de keuken het startpunt is. De keuken waar we ons voeden, voeden met informatie, voorbeelden, herinneringen en tradities. Wat heeft mij gevoed, hoe voed ik de ander en hoe voeden wij elkaar?

Hoe voegen we snippers samen? Absurdisme en realisme kruisen elkaar in drie enorme keuken objecten, ontstaan uit diverse stukken gedoneerd hout. Een zoektocht die warmte bracht in het kille gevoel van een versnipperde maatschappij.
Snijplank 1200x900x50mm

Artist statement

Ik ben een idealist met een vleugje absurdisme. Mijn motivatie als maker is het opstapje maken voor de kleine vergeten of onbesproken wonderen. Maar ook de grote vraagstukken verstaanbaarder maken, zodat dit beide kan terug bewegen naar ooghoogte. Ik zie mezelf als een veelzijdige maker, waarbij het medium niet vaststaat, maar wordt bepaald nadat het vraagstuk erom vraagt.

Ambities

5 jaar is lang, laten we beginnen met mijn wensen voor volgend jaar. Mooie initiatieven leren kennen, mooie mensen samen brengen en met freelance jobs brood op de plank weten te krijgen.

Geleerd tijdens de studie

Genoeg en te weinig, er zullen nog genoeg lessen aankomen :)