Zorg en welzijn

Sleepless Paralysis

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Sleepless Paralysis is gemaakt om mensen die nog nooit slaap verlamming hebben meegemaakt een ervaring te geven waarin ze slaap verlamming mee kunnen maken. Hierbij wil ik ervoor zorgen dat er meer begrip gecreëerd word voor de mensen die regelmatig last hebben van slaap verlamming.

De ervaring is gemaakt in Unity en speelt zich af in een VR omgeving. De speler ervaart tijdens de ervaring hallucinaties zowel als de druk op het lichaam door de verlamming zelf.

Artist statement

Mijn specialisme is 3D art. Ik ben zeer leergierig en leef voor het oplossen van problemen en obstakels. Dit gaat hand in hand met mijn leergierigheid en mijn drive voor hoe je het beste uit je spel haalt.

Ik heb altijd een sterke visie over wat ik wil doen met mijn projecten. Ook binnen een team ben ik niet bang om mijn mening te delen en zet ik me in om het project samen met het team zo goed mogelijk maken. Deze sterke visie zorgt er ook voor dat ik zeer goed zelfstandig een project kan handelen.

Variatie in werkzaamheden is voor mij echter wel heel belangrijk en om die reden ben momenteel een 3D generalist.

Ambities

Mijn ambities voor de komende tijd is om zo veel mogelijk te experimenteren en mijn plek te vinden binnen de game industrie. Graag zou ik in die tijd ook een paar kleine spellen willen uitbrengen waar ik tijdens mijn studie lichtelijk mee bezig was. Uiteindelijk wil ik bij een studio gaan werken. Echter zou ik wel willen werken bij een een studio die de ruimte geeft om altijd door te leren.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens mijn studie is nadenken over waarom je bepaalde keuzes maakt. Tijdens mijn MBO opleiding focuste we ons vooral op productie en het technische gedeelte van Game art. Voordat ik op deze opleiding kwam ging ik gelijk van punt A naar B, zonder mijzelf te vragen welke opties er nog meer zijn. HKU heeft me geleerd om een reden te zoeken voor je keuzes.

Nu stop ik bijna niet meer met mijzelf vragen stellen. Ik heb geleerd om goed te kijken naar wat je doel is en op welke manier je dit het beste kan aanpakken. Hier komt veel experimenteren bij kijken wat ik vroeger vrijwel nooit deed.