Ander thema

Sirocco concertprogramma

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In dit avondvullend programma combineer ik elementen uit verschillende muzikale tradities (jazz, afrobeat, funk, pop, hip-hop) met directe communicatie met publiek en zelfgebouwde instrumenten om een algehele ervaring te creëeren die de muur tussen publiek en podium afbreekt.
Een korte impressie van ons debuut-concert.

Artist statement

In mijn muzikale werk verbind ik naast muzikale tradities en stijlen ook contexten - ik laat publiek zien en voelen dat ze niet alleen hoeven te luisteren, maar ook kunnen bewegen en zelfs deelnemen, en andersom. Mijn doel hiermee is mensen een fundamenteel gevoel van verbinding laten ervaren.

Ambitions

Over vijf jaar wil ik met mijn ensemble een multi-zintuigelijke ervaring neerzetten op festivals en grote podia. Daarnaast wil ik maatschappelijke projecten opzetten die de focus leggen op muziek als communicatiemiddel en verbindende factor.

Learned during the studies

Tijdens mijn studie aan de HKU heb ik naast een brede kennis van de verschillende kanten van het muzikale proces een duidelijke visie op mijn proces en doelen en een daadkrachtige manier van werken ontwikkeld.

List of publications / exhibitions / prices / concerts / shows etc.

Met mijn ensemble Sirocco ben ik dit jaar begonnen de eerste concerten te geven en zal ik later deze zomer een album uitbrengen. Op 26 april 2023 was de uitvoering van "Nora - Een Popconcert" geweest, een solo muziektheater-voorstelling waarvoor ik muziek van Kurt Weill heb bewerkt in verschillende hedendaagse stijlen.

E-live "Mirror" voorstelling.

Samen met Daniel van Boom heb ik zijn nummer "Mirror" omgetoverd in een 10-minuten durende voorstelling met een saxofoonkwartet, orchestrale percussie, een multi-speaker setup, visuals en theatrale elementen.