The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In het werk verzamelen middelbare scholieren waardevolle herinneringen en brengen ze deze tot leven door ze met elkaar te delen. Ze schrijven hun persoonlijke herinnering op en delen ze met elkaar, waardoor er een gesprek met elkaar ontstaat.

Met pen en papier in de hand brengen ze deze mooie momenten weer tot leven. Ze delen hun verhalen en creëren een gezamenlijke ervaring. De uitwisseling van herinneringen verbindt hen op een dieper niveau.

Dit eindwerk nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit proces van delen en reflecteren. Het is een viering van onze menselijke capaciteit om herinneringen te koesteren en betekenis te vinden in ons verleden.

De focus ligt op het waarderen van persoonlijke verhalen en het ontdekken van wat ons als individuen en gemeenschap vormt.

Artist statement

Als bijna afgestudeerde docent beeldende vorming ben ik zeer gepassioneerd over het bevorderen van de creativiteit en expressie van mijn leerlingen. Ik geloof dat kunst een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van jonge mensen, niet alleen op creatief vlak maar ook bij de ontwikkeling van hun zelfvertrouwen, kritisch denken en communicatie en samenwerking vaardigheden.

Ambities

Mijn ambities liggen binnen het VO onderwijs. Binnen het middelbaar onderwijs wil ik verschillende lessenseries ontworpen en uitgetest hebben bij verschillende doelgroepen, daarnaast zou ik graag meerdere kunstgeschiedenis klassen les willen geven.

Geleerd tijdens de studie

Ik ben erachter gekomen dat mijn passie echt ligt bij het lesgeven binnen het VO onderwijs.