Gezondheid en welzijn

SEXUAL PLEASURE - Explore together

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Praten over seks zou je eigenlijk moeten zien als tapas: alle porties zijn even groot, smaken verschillen en waar we zin in hebben verschilt van dag tot dag.

Als we het hebben over eten kunnen we precies vertellen wat we lekker vinden en durven we nieuwe dingen uit te proberen. Waarom is dat bij seks zoveel ingewikkelder?

Het doel van mijn ontwerp is om koppels op een laagdrempelige wijze te laten ontdekken wat ze fijn vinden op seksueel gebied en hierover in gesprek kunnen gaan.

Artist statement

Ontwerpen gaat niet alleen over de uitstraling, maar ook over de boodschap die het overbrengt.

Mijn kwaliteiten en interesses liggen bij het inzichtelijk of bespreekbaar maken van diverse thema’s zoals: “Hoe breng je aan studenten over wat het waterschap doet?” of “Hoe zorg ik ervoor dat jonge meiden zich bewust worden van anticonceptiemethodes?”.

Mijn voorkeur gaat uit naar het maken van fysieke, tastbare ontwerpen omdat de ontvanger hier echt een gevoel en beleving bij krijgt. Ook leg ik graag contact met diverse partners en de doelgroep om zo mijn ontwerp rijker te maken. Mijn rol omschrijf ik dan ook graag als: Ontwerper met een verbindende factor.

Ambities

Mijn doel is om te doen waar ik blij van word. En waar word ik blij van?
Vol passie een uitdagend project aangaan en samen creëren, daar krijg ik energie van. Ik streef ernaar om een ander te verrassen met mijn unieke en creatieve concepten. Elk project bekijk ik weer met een andere blik, de afwisseling van diverse opdrachten zorgen ervoor dat mijn kijk scherp blijft.

Let’s work together.

Geleerd tijdens de studie

Elke ontwerper is uniek op zijn of haar manier. Tijdens deze studie heb ik ontdekt waar mijn hart sneller van gaat kloppen en wat mijn ontwerpen uniek maakt.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

HKU EXPOSURE | 29 juni - 3 juli | Kanaalweg 30, Utrecht

4D-ixi

Wat begon als een studieopdracht vanuit de HKU hebben Sanne Keijer en ik mogen uitvoeren voor de viering van het 900 jaar waterbeheer van Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden.

Voor dit project was er vraag naar een leuke manier om het waterschap beter in beeld te brengen bij studenten. Maar hoe breng je nou goed over aan studenten wat het waterschap doet? Hoe maak je de student bewust van hun eigen watergebruik? Daar ontwierpen wij het volgende voor: een dixi. En niet zomaar een dixi, maar eentje die net even anders is dan die je op festivals ziet staan.

Stel je voor, je loopt over de rode loper richting de 4D-ixi, je doet de deur open en neemt plaats op de WC-bril. Ineens bevind je je in een rioolbuis en zodra de deur dicht is begint de reis van het afvalwater. Onderweg kom je tampons tegen, ga je door een grofvuilfilter heen en kom je uiteindelijk terecht in de mooie grachten van Utrecht.

Na afloop ontvang je een mooie herinnering in de vorm van een speciale boodschap ;)