The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Sense Melodies is een interactieve muziek installatie waarbij de gebruiker doormiddel van diens zintuigen een gepersonaliseerd muziek nummer gaat creëren. Als muzikant heb ik veel aan de voldoening die ik ervaar vanuit creatie en dit heeft mij meerdere malen uit diepe putten getrokken. Dit touw van voldoening wil ik graag overbrengen op andere jongvolwassenen. Ik hoop hiermee de gebruiker te inspireren om dit gevoel van voldoening te volgen als ze dit vinden in hun eigen leven.

Artist statement

Ik ben een maker met twee zijden.
Als muzikant speel ik noten en zing ik woorden.
Als digital artist ben ik op zoek naar oplossingen en manieren om mensen te inspireren.
Door te spelen met emotie wil ik mensen raken.
Ik maak installaties waar muziek en media elkaar vinden en laat me leiden door programma's zoals After effects, Touchdesigner en Processing.
Ik combineer beide zijden van mijn makerschap om verhalen te vertellen en de verbinding op te zoeken tussen de techniek en de emotie.

Ambities

Ik wil over vijf jaar kunnen maken wat ik wil maken en hiermee mijn geld verdienen. Ik wil optreden met mijn muziek en het lijkt mij tof om dit te kunnen combineren met installatie kunst.

Geleerd tijdens de studie

Het eerst kijken naar wat je wilt bereiken en dan pas kijken hoe je dit gaat doen door het doel en de techniek te verbinden.