Duurzaamheid en klimaat

Scavengers

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In een wereld waar robots en natuur in harmonie leven, wordt deze vrede abrupt verstoord door een ongenodigde gast. Onze korte film genaamd Scavengers gaat over de balans tussen mens en natuur en legt een kritische blik op de invloed van de mens op haar omgeving.

Artist statement

Als Creative Producer ben ik constant op zoek naar de balans tussen de creatieve dromen van de makers om mij heen en de haalbaarheid in zijn totaliteit. Door goed voorbereid te zijn en vooruit te denken, creëer ik een omgeving voor mij en mijn team om te focussen op ons creatieve werk. Als ik mijn werk goed doe, zullen andere om mij heen excelleren.

Ambities

Over 5 jaar hoop ik een mooie plek te hebben gevonden binnen een productiehuis of studio. Waar er op mij gebouwd kan worden en waar ik, op mijn beurt, weer kan groeien als producent. Ik wil aan projecten werken die een voetprint achterlaten binnen de animatie / game industrie.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd binnen mijn studie is dat de beste producties altijd in teamverband plaatsvinden. Er zijn zo veel specialisten binnen deze sector, je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Juist door krachten te bundelen kom je tot de mooiste resultaten.