The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mijn werk bestaat uit een labyrint die ter hoogte van je hoofd hangt, waarmee wij in de westerse samenleving ons bewustzijn mee associëren. In het labyrint hou je links aan. Individuele tekeningen bestaand uit voornamelijk stift en graffiti, vormen samen een stroom aan gedachtes.

Artist statement

Mijn naam is Mir. Als beeldmaker probeer ik de wereld in mezelf en om me heen beter te begrijpen. Dit doe ik door middel het visueel te maken met inkt, stift en fineliners. Ik ben geïnteresseerd in de mens. Hoe ze denken, voelen, zich gedragen, zich uiten. Ik geloof dat het belangrijk is om als mens expressie te geven aan je bestaan, om het dragelijker te maken. Mijn kunst is een uiting aan mijn eigen binnenwereld en een uitnodiging om lelijke gevoelens te omarmen.

Ambities

Over 5 jaar hoop ik mijn Psychologie diploma en master te hebben afgerond. Ik wil mijn steentje bij dragen aan de mentale welzijn van de mens. Daarnaast hoop ik minstens 300 keer de zon de zee in zien zakken en dat ik 3 nieuwe continenten heb ontdekt. Het liefst laat ik deze dromen ook voor zich uit varen. Vaak verschijnt het gene wat je wilt doen, wanneer je gaat lopen in plaats van stil staan.

Geleerd tijdens de studie

Op HKU heb ik geleerd om verder te denken dan de randen van het papier. Dat je soms schijt moet hebben aan wat moet en zou, zolang je je verantwoordelijk maar neemt over de keuzes die je maakt en de consequenties de ze hebben.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

x