Duurzaamheid en klimaat

Rootlash

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Voor mijn eindopdracht heb ik er voor gekozen om een op Melee Combat gebaseerde Character Controller te maken, maar dan met een speciale twist! Namelijk in dit geval speel je namelijk een reusachtige lopende boom in plaats van een mens. Ik heb onderzoek gedaan naar de natuur en daaruit inspiratie opgedaan. Daarmee ben ik aan de slag gegaan en heb ik verschillende speciale effecten en aanvallen ontwikkelt die je bij een boom zou verwachten zoals Wortels die uit de grond schieten en nog veel meer!
Aantal kleine filmpjes van gameplay en dingen waar ik aan heb gewerkt.

Artist statement

Ik ben een game Developer en mijn specialiteit is programmeren. Graag wil ik mezelf breed opleiden zodat ik van alles een beetje kan, maar dan wel dat programmeren mijn hoofd specialiteit is. Wat mijn werk uniek maakt is dat ik inspiratie ophaal uit verschillende dingen, zowel films, games of het echte leven, misschien een voorwerp met een interessante vorm, en hieraan mijn eigen creatieve draai aan geef om leuke games te maken.

Ambitions

Over 5 jaar zou ik graag willen dat mijn eigen bedrijf wat groter is dan dat het nu is. Ik hoop een aantal succesvolle games te releasen. Zelf wil ik ook heel graag eens een VR game maken! Ik zou het ook harstikke tof vinden om voor een gamestudio te werken aan allerlei gave games. Verder kijk ik er naar uit wat de toekomst mij brengt en welke ervaringen ik allemaal ga op doen.

Learned during the studies

Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens deze studie is eigenlijk het ontdekken van mijn eigen creativiteit. Ik kom tegenwoordig steeds op nieuwe ideeën voor leuke games of leuke game mechanics en daarmee ga ik dan rond spelen en testen. Ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in het werk dat ik maak en ben ik goed kritisch gaan kijken naar het werk om daaruit te reflecteren wat er juist nog beter kan!