Ander maatschappelijk thema

Realiteit van de mediawereld

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Tijdens dit onderzoek is er gekeken naar hoe beginnende professionals beter voorbereid kunnen worden in de eerste fase van hun carrière binnen de mediawereld. Samen met de Fortius Group is er een werkboek tot stand gekomen, door het lezen van praktijkverhalen in combinatie met het beantwoorden van reflectievragen, zal er een beter voorbereiding ontstaan.

Artist statement

Door mijn enthousiasme, empathie, creativiteit en doorzettingsvermogen in combinatie met mijn media passie, ben ik klaar om het werkveld in te gaan. Ik ben een alles kunner en sta open voor nieuwe uitdagingen.

Ambities

Over vijf jaar hoop ik mezelf ontwikkelt te hebben als media professional. Ik hoop actief te zijn binnen de creatieve industrie en werk te doen waar ik energie van krijg. Tevens wil ik dan graag samen met andere enthousiaste jong professionals content/projecten maken die van waarde zijn voor de creatieve sector.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens de studie Kunst en Economie heb ik leren denken in creatieve oplossingen. Deze opleiding heeft mij geleerd om te kijken door de bril van de kunstenaar maar ook door de bril van de econoom, deze combinatie in uniek. Door op deze manier situaties te bekijken kom je tot de geschikte inzichten en oplossingen. Ook heb ik mezelf ontwikkelt op persoonlijke vlak, dit zie ik als erg waardevol voor mijn verdere carrière.