Televisie
Digitale Media
Televisie
Video-installatie
Artwork
Event Management
Basisonderwijs
Ander maatschappelijk thema

Ranking the museum

Tom Stam
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Ranking the Museum
Voor mijn afstudeerproject heb ik 'Ranking the museum' ontwikkeld. Dit project is een samenwerking tussen mij, Oyfo Techniekmuseum, Allus Media en basisscholen uit de omgeving Hengelo.


Waarbij ik het concept heb bedacht om kinderen zelf een uitzending te laten maken om op deze manier kennis te maken met tv. Dit is aan de hand van een lesplan gedaan waarbij de kinderen verschillende opdrachten krijgen om zelf uiteindelijk volledig een uitzending te gaan maken in het museum!

Proof of concept

Aangezien het project uitgevoerd gaat worden in september/oktober 2021 heb ik een proof of concept gemaakt waarbij duidelijk word wat kinderen op zo'n dag gaan doen. In deze video zijn de verschillende stappen uitgelegd en meteen de animatie elementen van de show verwerkt.

Docentenhandleiding
Om de uitvoering van het project in september/oktober in goede banen te leiden heb ik een docenten handleiding opgesteld. In dit document kan de docent en andere betrokkenen precies zien wat er wanneer moet gebeuren. De exacte datums worden vastgesteld in het begin van het nieuwe schooljaar.