Ander thema

Puzzle Pieces

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In deze korte animatiefilm vertel ik het verhaal van een dochter wiens vader zijn gezicht in stukjes blijft verliezen en dit niet onder controle kan houden. Dit staat symbool voor het ervaren van Alzheimer bij geliefden en de acceptatie van dat langzame, pijnlijke verlies.

Artist statement

Ik ben een visual artist en storyteller die animatie gebruikt als expressie voor ideeën en gevoelens. In veel van mijn werk gebruik ik externe horrors om interne horrors te visualiseren. Ik ben ook vooral geïnspireerd door diepe angsten van de gewone mens, zoals verlies en de dood. Ik ben een veelzijdige maker en laat het liefst het materiaal ondersteuning zijn van de verhalen die ik wil vertellen, met een voorkeur voor autonome technieken zoals oliekrijt en gouache.

Ambities

Mijn grootste droom is om onafhankelijk films te kunnen blijven maken wat mensen raakt en inspireert. Het allerliefst zou ik naar het buitenland willen gaan voor werk, of een vervolgopleiding om mijn artistieke vaardigheid daar te kunnen blijven ontwikkelen.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens de opleiding zijn de verschillende manieren waarop ik perfectionisme heb moeten loslaten. Ik heb veel gespeeld met andere technieken en media buiten animatie geanalyseerd.