Ander thema

Project Triton

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Project Triton is een 3D gameplay animatie project waarbij je als speler vecht tegen de eindbaas: de Triton.
De Triton is een watervolk die leeft in de omgeving waar je je als speler bevindt, zij zijn door de mens bijna uitgeroeid en deze Triton probeert zijn omgeving te beschermen.
Tijdens de bossfight gaat de Triton door de emoties hoop en wanhoop, mijn focus is dan ook het ontwerpen van die aanvallen met deze emoties daarin verwerkt.

Artist statement

Mijn specialisme is gameplay animatie. Ik ben graag bezig met emotie in mijn werk te verwerken en mensen emoties te laten voelen.

Ambitions

Over vijf jaar ben ik werkzaam in een middelgroot gamebedrijf met leuke collega's en is de eerste game waar ik aan heb gewerkt geshipt. Ook heb ik een kippenhok in mijn achtertuin.

Learned during the studies

Je kan jezelf altijd opnieuw uitvinden! Toen ik begon bij de HKU wilde ik concept artist worden, maar ik kwam er al snel achter dat ik dat werk niet zo leuk vond als gedacht. Ik had de keuze om dat door te zetten of na te denken over wat ik écht wilde en wat bij mij paste. Tijdens een groot groepsproject ben ik mij op 3D character art en 3D animatie gaan richten. Dit klikte voor mij en uiteindelijk ben ik op stage ook 3D gameplay animatie gaan doen en daar heb ik veel voldoening uit gehaald.

List of publications / exhibitions / prices / concerts / shows etc.

Guiding Journey
Dit is mijn favoriete HKU project, hier heb ik voor het eerst 3D animatie gemaakt die werd geïmplementeerd in-game en speelbaar was. Het laten bewegen van de vos was super leuk en 3D animatie klikte opeens.
https://www.artstation.com/artwork/G81AvW
https://crystal-fox-studio.itch.io/guiding-journey

Koffie Kikkers (Global Gamejam 2023)


De eerste keer dat ik voor een gamejam 3D animaties heb gemaakt!
https://globalgamejam.org/2023/games/koffiekikkers-4