Ander thema

Project Theeleuten

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Project Theeleuten is een kort horror spel waarin je twee soorten karakters bestuurt (het kind Famke en haar licht entiteit) en het donker moet navigeren van gevaren die het gemunt op jou hebben.

Artist statement

Als game designer-artist maak ik graag eenvoudige spellen waarin de gebruiker interessante mechanieken ervaart. Ik ben over het algemeen zo ingesteld dat ik de meeste resultaten zelf kan bereiken, maar mijn grootste kracht is het produceren van stilistische art en animatie. Mijn grootste vreugde is het moment waarop elke asset past en de ervaring met elke iteratie meer en meer vaststaat.

Ambities

Ik wil graag mijn eigen gamestudio opzetten waarvan ik uitsluitend kan leven van het produceren van in-house games en andere mediaproducten. Voordat dat gebeurt wil ik ervaring opdoen met het werken in veel samenwerkingsverbanden en langzaam naar dat doel toewerken. Het enige wat voor mij telt is dat ik zelf de spellen ontwerp die ik wil spelen en dat het een plezier is om ze te maken.

Geleerd tijdens de studie

Ik streef er altijd naar nieuwe vaardigheden te leren en veelzijdig te zijn in wat ik persoonlijk kan bereiken of waarmee ik binnen een team kan helpen. Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd is om geduld toe te passen in mijn werkproces. Als je geen plezier hebt en het proces frustrerend is, komt dat waarschijnlijk doordat je te snel resultaten wilt bereiken of dat je eisen op een te moeilijk niveau zijn. Probeer het absolute minimum werkend te krijgen en werk langzaam toe naar een geavanceerde versie als dat kan. Zo niet, dan is er altijd nog een volgende keer.