Diversiteit en inclusiviteit
Ander thema

Portfolio Lucas, Frank & Cas

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Dit portfolio werk bestaat uit een samenkomst van verschillende installaties gemaakt of gebruikt door Lucas Dijkman, Frank Doornbos en Cas Aerts. De afgelopen jaren zijn ze bezig geweest met experimenteren in verschillende vakgebieden, met verschillende materialen. In jaar 4 kruisten de wegen en besloten ze tijdens verschillende projecten elkaar te versterken, en te leren van en met elkaar.

Artist statement

Mijn werk bestaat uit verschillende elementen in (voornamelijk) tijdelijke audiovisuele contexten waar je door ritme meegenomen word. Door gebruik te maken van verschillende ruimtelijke elementen, zoals rook en licht, neem ik samen met de ander (audio) de bezoeker mee in een, minimaal 4 uur durende, live-performance.

Ambities

In de komende jaren staat het leren van, en experimenteren in zoveel mogelijk verschillende ruimtes centraal.

Geleerd tijdens de studie

IMT heeft mij een manier van werken geleerd, een probleem werd al snel een kans. Tijdens het ontwerpen en technisch uitvoeren van mijn werk, komt dit ook terug. Wanneer een effect gewild is, kan dit ook altijd anders. Omdat het leuk is je eigen weg te vinden, onverwachte uitkomsten geeft en soms niet alle materialen of kennis aanwezig zijn.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Light operator & light/stage design
- Kabul A gogo
- WAS Utrecht
- EKKO
- POING, closing weekender
- Drift Festival 2024
& meer