Ander thema

Pop-up Pop-op strategie

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Waar wil je je vestigen als bedrijf of als winkel zijnde? En met welke culturen moet je dan rekening houden. Aanpassen aan de omgeving is hartstikke belangrijk, zeker als winkel zijnde. Binnen het land heeft elke regio een andere cultuur en dat vraagt dus om een andere manier van benaderen. Deze vraagstukken zullen altijd op de loer liggen, belangrijk is dan ook dat je hiervan bewust bent. Binnen mijn rapport heb ik gewerkt aan een passend handboek voor Nina.V. zodat zij op een succesvolle manier de switch kan maken van vaste winkel naar een pop-up verband.

Artist statement

Een prachtige verbinding vanuit het zakelijke (pop-up) en het artistieke (net afgestudeerde kunstenaars) met elkaar verbinden. De kunst van lingerie en kunstobjecten komt samen in een prachtig handboek voor winkels. Zo krijgen kunstenaars een podium om te exposeren en winkels een luxe facet erbij.

Ambities

Ik zie mezelf als een professional binnen de zakelijke wereld, die net even andere verbindingen kan leggen bij problemen, dan iemand die een ‘standaard’ zakelijke opleiding heeft gevolgd. Afgelopen jaren hebben mij doen beseffen dat de E van K&E het beste bij mij past. Als manager in de zakelijke wereld kan ik ‘out of the box’ denken en met een creatieve insteek kijken naar de zakelijke kwesties die er liggen.

Geleerd tijdens de studie

In de afgelopen 4 jaar heb ik veel mogen en kunnen leren over de creatieve sector en haar werkwijze. Deze hebben mij doen beseffen hoeveel meer je kunt bereiken door ‘out of the box’ te denken. Dit zal mij een unieke positie geven in de zakelijke wereld, en zeker in de wereld van de verkoop. Ik heb geleerd goed naar een persoon te kijken, te luisteren en hierop in te spelen. Deze kennis geeft mij een voorsprong op de rest en laat mij met een fijn gevoel terugkijken naar Kunst & Economie.