The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
//PLAY// is een interactieve serie creatieve opdrachten gebaseerd op videoclips.
Het bevat 24 kaartjes met opdrachten in een cassette hoesje. Op elk kaartje staat een nummer, titel, artiest en jaartal. Daaronder staat een QR code. Door die te scannen met je telefoon krijg je een videoclip te zien die de inspiratie en input geeft voor de opdracht die ook op het kaartje te lezen is.

//PLAY// laat je spelen met je creativiteit. Scan de code en bekijk de videoclip. Laat je inspireren door de beelden en de muziek en begin daarna aan de opdracht. Denk door en ontwikkel jouw unieke idee. De vorm, het materiaal en de complexiteit van de uitvoering bepaal je zelf.

Deel op social media wat je hebt gemaakt met #scanwatchcreate.

Artist statement

Als illustrator en kunsteducator is mijn specialisme andere mensen aan te moedigen met een open blik naar de omgeving te kijken en te motiveren tot het maken van kunstzinnige creaties.

Ambities

Mijn ambitie is om mooi educatief materiaal te ontwikkelen voor kunstzinnige instellingen, waarbij ik contact heb met de doelgroep.
Ook wil ik weer in mijn eigen beeldend werk duiken en meer illustreren dan ik nu doe.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens mijn studie is dat kunst een heel belangrijk en zelfs onmisbaar element is in het leven.