Ander thema

Picterra's Ecosysteem

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik ben bezig geweest met het maken van een game waarin het ontdekken van een gloednieuw ecosysteem centraal staat! Ik heb mij dan ook voornamelijk gefocust op het creëren van het ecosysteem en ervoor zorgen dat de spelers nieuwsgierig naar ons ecosysteem worden.

Artist statement

Ik ben Jort Thijssen en ik ben een 3D generalist en ben vooral geïnteresseerd in het ontwikkelen van creatures.
Een van mijn persoonlijke interesses is de natuur om ons heen en als ik iets specifieks zou moeten kiezen dan vooral de oceaan. Zo probeer ik ook in mijn werk de natuur er altijd bij te betrekken zodat ik mijn interesses kan combineren tot een ultiem eindwerk!

Ambities

Dit is een best groot vraagstuk waar ik de afgelopen tijd erg mee loop te struggelen.
Ik denk dat ik mijzelf vooral bij een Indie bedrijf zie werken, dus dat het een beetje aanvoelt alsof je met een grote vriendengroep een game aan het maken bent ipv dat het aanvoelt alsof je een tandwiel in een machine bent.

Geleerd tijdens de studie

Ik ben erg blij met het teamwork dat we hebben geleerd de afgelopen paar jaar, ik denk dat ik goed heb weten te leren om te vertrouwen op de vaardigheden van mijn teamgenoten en hoe je meer kan bereiken als je goed communiceert met elkaar! Ook ben ik erachter gekomen dat je soms het meest kan leren van je fouten, ook al wil je dat natuurlijk op het moment zelf liever ontlopen:)

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Ik heb nog geen echte publicaties, maar ik ben op dit moment bezig met het maken van een game waar het ontdekken van een nieuw ecosysteem centraal staat!